Locatie Gelderland

Esdoornstraat 23
6663 EM Lent
Postbus 39
6663 ZG Lent

Locatie Overijsel

Haersolteweg 17-204
7722 SE Dalfsen
Postbus 85
7720 AB Dalfsen

Missie & Visie

Bij als symbool
Beesure heeft bewust gekozen voor de bij als symbool voor zijn diensten. De bij staat voor productiviteit en optimisme. Zij symboliseert beweging, dynamiek en doelgerichtheid. Altijd is de bij in de weer en ja, soms, steekt zij. Die zelfde houding heeft ook Beesure.

Fitheid werknemers
Beesure wil werknemers in beweging brengen en houden. Ze stimuleren om hun competenties optimaal te ontwikkelen, om 100% fit te zijn. Zodat de werknemer u als ondernemer maximaal van dienst kan zijn. Daar betaalt u immers salaris voor. Bovendien kan een fitte werknemer, als u van zijn diensten geen gebruik meer wenst te maken, op die manier snel op een andere plek aan de slag. Beesure helpt u om de fitheid van uw werknemers te vergroten. De fitheid van uw werknemers is een belangrijke succesfactor. In tijden van crisis geldt dit des te meer. Fitheid heeft te maken met fysieke en mentale veerkracht. Beesure onderzoekt de veerkracht van uw werknemers, formuleert zijn bevindingen, en realiseert vervolgens in uw opdracht gerichte oplossingen om de fitheid te vergroten.

Verantwoordelijkheid werknemers
Werknemers zijn op de eerste plaats zelf verantwoordelijk voor hun fitheid. Het loont echter voor u als ondernemer om daarin te investeren. Vastgelopen en disfunctionerende werknemers behoren dan al snel tot het verleden. Investeren kan op verschillende manieren: met algemene en vakgerichte scholing en training maar ook met preventieve gezondheidprogramma’s. Zo presteren werknemers optimaal bij het uitvoeren van hun taken en zijn ze in het bedrijf breed inzetbaar. En als het werk bij u (tijdelijk) ontbreekt, zijn die fitte werknemers aantrekkelijke (gedetacheerde) arbeidskrachten voor andere ondernemers. U drukt daarmee uw loonkosten.